Turku, Tampere ja Forssa valitsivat FinCapin

17.1.2018

Turun, Tampereen ja Forssan kaupungit ovat valinneet FinCap Kiinteistövarainhoito Oy:n kiinteistö-arvioinnin puitesopimuskumppaniksi vuosien 2018 – 2019 ajalle.

FinCap Kiinteistövarainhoito Oy:n kiinteistöarviointipalvelu kattaa koko Suomen alueen, kaiken tyyppiset kiinteistöt ja asuinkohteet. Palvelu tuotetaan yhteistyössä samaan yritysryhmään kuuluvan kiinteistönvälitysketju Kotijoukkueen auktorisoitujen kiinteistöarvioijien kanssa. Arvioinnin tuloksia voidaan käyttää kaikkiin tarkoituksiin, mm. kaupan tukena, vakuustarkoitukseen, taloudelliseen raportointiin ja yhteisen omaisuuden jakamiseen.

Markkina-arvojen arvioinnissa noudatetaan hyvää suomalaista arviointikäytäntöä, Keskuskauppa-kamarin kiinteistöarvioinnin auktorisointijärjestelmän (AKA) ja kansainvälisiä International Valuati-on Standards (IVS) vaatimuksia sekä tarvittaessa Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) menettelyä.

FinCap-konserni on kokonaan suomalainen ja vakavarainen vuodesta 2009 asti toiminut kiinteistö-omaisuuden kasvattamiseen keskittynyt konserni, jonka kolme liiketoimintalinjaa ovat Kiinteistörahastot, -kehitys ja –varainhoito. Rahastomme on suunnattu ammattimaisille sijoittajille ja toimintaamme valvoo Finanssivalvonta.

Lisätietoja:

Pääanalyytikko Jyrki Halomo, FinCap Kiinteistövarainhoito, puh. 040 8373 796

jyrki.halomo@fincap.fi

www.fincap.fi

Takaisin