FinCap myy osan hoivasalkustaan eQ Hoivakiinteistölle

15.12.2017

FinCap Oy ja Finhoiva Ky on myynyt viiden kohteen hoivakiinteistön salkun eQ Hoivakiinteistölle. Kaupan kohteet sijaitsevat Vaasassa, Jyväskylässä, Kouvolassa jaOulussa. Kohteet ovat valmistuneet kuluvana vuonna ja yksi vuonna 2016.

Kaikissa kohteissa on pitkäaikaiset vuokrasopimukset Suomen johtavien yksityisten hoivaoperaattorien kanssa. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta, mutta FinCap-konserni tulee kirjaamaan myyntivoiton kaupasta.

”FinCap konserni on hoivarakentamisen merkittävä tekijä Suomessa ja nyt tehty kauppa on osoitus hoivarakentamisemme korkeasta tasosta ja markkinoiden kiinnostuksesta kohteitamme kohtaan. Olemme tehneet aiemminkin yhteistyötä eQ:n kanssa, joka on Suomen johtava hoivakiinteistörahasto”, toteaa FinCapin toimitusjohtaja Janne Kotamäki.

”FinCap jatkaa hoivakohteiden rakentamista jatkossakin ja nyt toteutettu irtaantuminen mahdollistaa yhtiölle uusien hoivahankkeiden toteuttamisen.”, sanoo puolestaan FinCapin varatoimitusjohtaja Hannu Mäkelä.

FinCapin toimintaperiaate eroaa monista muista kiinteistörahastoista, sillä katamme koko rakentamisen arvoketjun aina tontin hankinnasta rakennuttamisen valvontaan, kohteiden myyntiin ja isännöintiin.

FinCap-konserni on suomalainen ja kiinteistövarallisuuden kasvattamiseen keskittynyt omaisuudenhoitoyhtiö, jonka kolme liiketoimintalinjaa ovat Kiinteistörahastot, -kehitys ja –varainhoito. Rahastomme on suunnattu ammattimaisille sijoittajille ja toimintaamme valvoo Finanssivalvonta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Janne Kotamäki, puh. 050 539 3098 janne.kotamaki@fincap.fi

Varatoimitusjohtaja Hannu Mäkelä, puh. 050 384 8071, hannu.makela@fincap.fi

www.fincap.fi

Takaisin