FinCapin rahasto yhteistyöhön dSign Vertti Kivi & Co kanssa

24.5.2017

Asuntorahastomme on solminut sopimuksen Espoon Tapiolan urheilupuiston asuntokohteiden sisustus-suunnittelusta dSign Vertti Kivi & Co:n kanssa. Tavoitteena on rakentaa konseptoidut sisustuspaketit helpottamaan ostajien materiaalivalintoja kaupanteon yhteydessä ja samalla haluamme tarjota ajanmukaisen ja laadukkaan sisustuksen uusissa asunnoissa. Tällä tavalla pystymme vastaamaan asukkaiden kasvaneeseen vaatimustasoon ja tarjoamaan asiakkaille yksilöllisen kodin.

dSign Vertti Kivi ja Co on palkittu suunnittelutoimisto, joka on ollut mukana esimerkiksi Finnairin, tunnettujen hotelliketjujen ja Viking Linen kohteiden suunnittelussa. Toimisto pystyy tarjoamaan ajanmukaisen ja modernin toteutuksen kohteen sisustukseen. Asuntojen lisäksi tulemme panostamaan rakennusten aulatiloihin ja käytäviin. Kohteen pääsuunnittelusta vastaa toimitusjohtaja Vertti Kivi.

Espoon Tapiolan urheilupuiston asuinrakennukset ovat FinCap Fund I Ky:n asuntokohde, jonka suunnittelu on käynnissä. Tähän Tapiolan keskuksen tuntumaan ja Urheilupuiston metroaseman välittömään läheisyyteen nousee yhteensä 153 korkeatasoista asuntoa. Töiden on arvioitu alkavan loppuvuodesta 2017 ja kohteen valmistuvan kahdessa vaiheessa 2018-2019 aikana.

 

Lisätietoja antavat

Hankekehityspäällikkö, Juha Kivimäki puh. 040-6694669 juha.kivimaki@fincap.fi

Toimitusjohtaja, Vertti Kivi 020-7959690 vertti.kivi@dsign.fi

Takaisin