As Oy Kuopion Laaksonhaltijan rakennustyöt ovat alkaneet

8.8.2017

FinCap Fund I on solminut NCC Suomi Oy:n kanssa sopimuksen As Oy Kuopion Laaksonhaltijan rakentamisesta. Hanke on NCC:n kehityshanke, jonka toteutusmalli ja asuntokokonaisuus on rakennettu yhteistyössä FinCapin kanssa laadukkaaksi kokonaisuudeksi vastaamaan alueen kysyntään.

As Oy Kuopion Laaksonhaltijaan rakennetaan 76 laadukasta kotia, jotka täydennetään monipuolisilla yhteistiloilla ja esimerkiksi taloyhtiön omalla kuntosalilla. Lisäksi rakennuksen yhteyteen rakennetaan asuntoja suoraan palveleva monitasoinen parkkihalli. Työt on aloitettu ja kohteen arvioidaan valmistuvan lokakuussa 2018.

Kohde täydentää erinomaisesti rahaston asuntotarjontaa ja Kuopion kehitys ja kasvu tukee alueen aktiivista rakentamista, jossa haluamme olla mukana. Kohde on jatkumoa NCC:n kanssa tehdylle yhteistyölle, jonka uskomme poikivan myös uusia kohteita alueelle, kommentoi hankekehityspäällikkö Juha Kivimäki FinCap:iltä.

On ilo todeta, että varhaisessa suunnitteluvaiheessa aloitettu yhteistyö FinCapin ja NCC:n välillä on tuottanut aidosti lisäarvoa kohteelle. Tästä lisäarvosta tulee hyötymään ennen kaikkea tulevat asukkaat. Tarkoituksemme on työskennellä jatkossakin yhdessä vastataksemme Kuopion jatkuvaan asuntotarpeeseen, kommentoi hankekehityspäällikkö Jani Pakarinen NCC Suomi Oy:stä

 

FinCapin toimintaperiaate eroaa monista muista kiinteistörahastoista, sillä pyrimme kattamaan koko rakentamisen arvoketjun aina tontin hankinnasta rakennuttamisen valvontaan, kohteiden myyntiin ja isännöintiin. Näin vältämme ylimääräisiä välikäsiä kohteiden toteutuksessa, mikä alentaa kustannuksia ja lisää toiminnan läpinäkyvyyttä.

FinCap-konserni on kokonaan suomalainen ja vakavarainen vuodesta 2009 asti toiminut kiinteistöomaisuuden kasvattamiseen keskittynyt konserni, jonka kolme liiketoimintalinjaa ovat Kiinteistörahastot, -kehitys ja –varainhoito. Rahastomme on suunnattu ammattimaisille sijoittajille ja toimintaamme valvoo Finanssivalvonta.

 

Lisätietoja:

Hankekehityspäällikkö, Juha Kivimäki puh. 040 669 4669 juha.kivimaki@fincap.fi

Hankekehityspäällikkö, Jani Pakarinen puh. 050 443 5077 jani.pakarinen@ncc.fi

Takaisin