FinCap ja NCC sopimukseen kahden talon rakentamisesta Espoon Tapiolan Urheilupuistoon

2.11.2017

FinCap Fund I Ky on solminut NCC Suomi Oy:n kanssa sopimuksen As Oy Espoon Tapiolan Sykkeen ja As Oy Espoon Tapiolan Pulssin rakentamisesta. Pulssiin ja Sykkeeseen rakennetaan yhteensä 158 asuntoa, kolme liiketilaa sekä monipuoliset yhteistilat. Asuntojen sisustus on suunniteltu yhteistyössä tunnustetun dsign Vertti Kiven suunnittelutoimiston kanssa. Kohteelle on haettu rakennuslupaa ja rakennustöiden on määrä alkaa keväällä 2018. Yhtiöt valmistuvat vaiheittain syksyn 2019 aikana. Kohteen myynnistä vastaa Helsingin Kotijoukkue.

FinCap-Lecklé yhteistyö ja uusi Tampereen aluetoimisto

30.10.2017

FinCap ja Lecklé Oy ovat sopineet lokakuun alusta alkaneesta yhteistyöstä, jonka myötä muun muassa lakipalveluita tarjoavan Lecklé Oy:n varatuomari Jouni Sivunen (OTM, KTM) tuo nimettynä henkilönä FinCapin organisaatioon substanssiosaamisensa lisäksi lisävahvuutta mm. projekti- ja sidosryhmätyöhön.

FinCap asuntorahasto rakennuttaa Porin Kampukselle lähes 250 asuntoa

7.9.2017

Porin Matkakeskuksen ja Satakunnan ammattikorkeakoulun välittömään läheisyyteen on rakenteilla neljän kerrostalon kokonaisuus – Porin Kampus. Talot rakentaa NCC ja ne omistaa FinCap Kiinteistörahastot Oy:n hallinnoima asuntosijoitusrahasto FinCap Fund I Ky. Kahdeksankerroksisista taloista ensimmäisen on määrä valmistua syyskuussa 2018.

 

As Oy Kuopion Laaksonhaltijan rakennustyöt ovat alkaneet

8.8.2017

FinCap Fund I on solminut NCC Suomi Oy:n kanssa sopimuksen As Oy Kuopion Laaksonhaltijan rakentamisesta. Hanke on NCC:n kehityshanke, jonka toteutusmalli ja asuntokokonaisuus on rakennettu yhteistyössä FinCapin kanssa laadukkaaksi kokonaisuudeksi vastaamaan alueen kysyntään.

FinCapin rahasto yhteistyöhön dSign Vertti Kivi & Co kanssa

24.5.2017

Asuntorahastomme on solminut sopimuksen Espoon Tapiolan urheilupuiston asuntokohteiden sisustus-suunnittelusta dSign Vertti Kivi & Co:n kanssa. Tavoitteena on rakentaa konseptoidut sisustuspaketit helpottamaan ostajien materiaalivalintoja kaupanteon yhteydessä ja samalla haluamme tarjota ajanmukaisen ja laadukkaan sisustuksen uusissa asunnoissa. Tällä tavalla pystymme vastaamaan asukkaiden kasvaneeseen vaatimustasoon ja tarjoamaan asiakkaille yksilöllisen kodin.

Otso Halsti FinCap Kiinteistörahastojen kiinteistösijoitusjohtajaksi

16.5.2017

Otso Halsti (KTM) on nimitetty FinCap Kiinteistörahastojen kiinteistösijoitusjohtajaksi, vastuualueenaan yhtiön kiinteistösijoitustoiminnot ja -transaktiot. Hän on aloittanut tehtävässään toukokuun alussa ja toimii yhtiössä Assai Oy:n kautta, joka on yksi FinCapin omistajista.

FinCapin rahastoilla vahva alku

4.5.2017

FinCap Kiinteistörahastot Oy perusti kaksi rahastoa viime vuoden syksyllä – kerrostaloja kasvukeskuksiin Suomessa rakennuttavan FinCap Fund I Ky:n sekä hoivakiinteistöihin keskittyvän Finhoiva Ky:n. Molemmat rahastot ovat sopineet viimeisen puolen vuoden aikana merkittävistä hankkeista ja rahastojen yhteenlaskettu hankearvo ylittää jo 200 miljoonaa euroa. Asuntorahastomme on sitoutunut rakennuttamaan n. 850 asuntoa ja hoivarahastossa on kymmenen kohdetta työn alla tai valmiina.

FinCap Kiinteistövarainhoito Oy ostaa GapCon Oy:n isännöintiliiketoiminnan

29.3.2017

FinCap Kiinteistövarainhoito Oy on 24.2.2017 solminut liiketoimintakaupan GapCon Oy:n isännöintiliiketoiminnan (GC Isännöinti ja Kanava Isännöinti) ostosta. GapCon Oy:n isännöimät asiakkuudet siirtyvät FinCap Kiinteistövarainhoito Oy:lle 1.4.2017 alkaen.

FinCapin kaksi ensimmäistä kiinteistörahastoa saavutti tavoitteensa – käytössä yli 100 miljoonan euron sijoituskapasiteetti

1.11.2016

Alkuvuonna 2016 perustetun FinCap Kiinteistörahastot Oy:n ensimmäisen kahden rahaston varainkeruu on päättynyt. Hallinnointiyhtiö on perustanut rahaston sekä asuntotuotantoa että hoivakotien rakentamista varten. Yhteensä rahastot keräsivät noin 30 ammattisijoittajaa mukaan hankkeisiin.

FinCapin asuntorahasto rakentaa neljä kerrostaloa Turun Iso-Heikkilän kaupunginosaan – Rakennusurakan arvo 27,1 miljoonaa euroa

17.10.2016

FinCap Kiinteistörahastot Oy:n perustama FinCap Fund I Ky-asuntorahasto on ostanut NCC:ltä neljän asunto-osakeyhtiön osakkeet Turun Kanslerintiellä. Rahasto rakennuttaa KVR-urakkana tontille n. 200 asuntoa ja parkkihallin. Talot rakennetaan vaiheittain – ensimmäisen talon rakennustyöt alkavat lokakuussa 2016 ja toisen alkuvuonna 2017. Kahden viimeisen talon rakennustyöt alkavat syksyllä 2017. Rakennusurakan arvo on yhteensä 27,1 miljoonaa euroa.